/

 

 

GRUPPAVTAL hos Tele2

BRF Blåvalen har Gruppavtal med Tele2 som avser våra medlemmars bredband/internetuppkoppling. Från och med 1 januari 2019 ingår i detta avtal en högre hastighet än vad som tidigare erbjudits: 250/100 Mbit/s. För dig som medlem fungerar det som förut, men du behöver kontakta Tele2; 0775-171720, för att få den högre hastigheten.  

OBS! För att kunna nyttja den fulla hastigheten krävs att man är uppkopplad via fiberuttaget. Fiber finns indraget till samtliga lägenheter i föreningen, och uttaget är i normalt placerat i hallen. Om man istället surfar via koax-kablen ("tre hål i väggen-uttaget", där även TV-uttaget sitter) kan hastigheten IN komma upp i 250 Mbit/s, men UT-hastigheten kommer att ligga kvar på ca 10 Mbit/s (eller möjligen något högre)

Därmed kan det hända att fiberuttaget i just din lägenhet inte är anslutet till Tele2 idag. I detta fall krävs en "ompatchning" i källaren, som utförs av Bäck Installation; 0300-71999. Kostnaden för detta får lägenhetsinnehavaren själv stå för.

Om du är ansluten till Tele2, men behöver hjälp med t.ex. teknik, fakturor eller har frågor ring deras tjänster, ringer du istället: 90 222.


Varje hushåll i BRF Blåvalen har genom gruppavtalet med Tele2 tillgång till:

BREDBAND 250

• Ett privatabonnemang på Bredband 250/100 (100-250 Mbit/s). Du kan streama film och musik, spela onlinespel, göra nedladdningar, skicka filer och ha flera datorer, mobiler och spelkonsoler uppkopplade hemma samtidigt.

Vill du teckna ett större bredbandsabonnemang får du förstås rabatt. TELEFONI BAS

• Ett grundabonnemang på Telefoni Bas.

Telefoni Bas ingår utan abonnemangsavgift. Du betalar endast för de samtal du ringer. 

MER INFORMATION OM TJÄNSTERNA

Har du en annan internetleverantör idag? Kom ihåg att se över din uppsägningstid med din befintliga leverantör om du planerar att säga upp det avtalet i samband med att du tar del av gruppavtalet.*

Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Efter beställning får du abonnemang, service och support precis som enskilt betalande kunder och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Tele2. Du har tillgång till dina Gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan BRF Blåvalen och Tele2 gäller.

Är du redan kund hos Tele2?

I de flesta fall får du en rabatt på ditt befintliga abonnemang på motsvarande tjänst. Ring Kundservice på telefon 0775-17 17 20, om du har några frågor. Öppet vardagar 8.00-19.00 och helger 9.00-18.00.

Behöver du hjälp med t.ex. teknik, fakturor eller har frågor ring deras tjänster, ring: 90 222.


Om du är nyinflyttad och den förre ägaren inte hade Tele2 inkopplat, vilket erbjöds för ett antal år sedan, så får du själv stå för kostnaden för installation. I vissa fall behöver även en installationstekniker göra en ompatchning i källaren vilket kan resultera i längre väntetid för dig. Beställ därför bredbandet i god tid innan du flyttar in.