/

 

 

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET 

I Nordostpassagen 55 finns en bokningsbar övernattningslägenhet som Brf Blåvalens medlemmar kan hyra för sina gäster. 

Lägenheten kan bokas 3 månader i förväg och upp till 6 dagar i följd, utom helger som Midsommar, då går det att boka 3 dagar i följd. Det går att ha 2 bokningar samtidigt i systemet.

I lägenheten finns möjlighet för upp till 8 personer att övernatta. Lägenheten har eget kök och badrum. Filtar, kuddar och täcken (både sommar- och vintertäcken) finns såväl som köksutrustning och porslin. Konceptet är att man hyr en inredd lägenhet där man själv får tillhandahålla med förbrukningsmateriel såsom toalettpapper, diskmedel, tvål och textilier i form av handdukar och sängkläder. 

KOSTNAD

 Det kostar  450 kr per natt att hyra lägenheten. 

Kostnaden för övernattningslägenheten kommer att debiteras din lägenhet via månadsavin och du ansvarar för att städningen utförs korrekt. 

  •  Avbokning måste inkomma senast två veckor innan bokat datum. I annat fall debiteras medlemmen 400 kr i avbokningsavgift, oavsett hur många nätter bokningen gäller.
  • Om nyckeln ej återlämnas måste låset bytas och medlemmen kommer därför att debiteras kostnaden för låsbytet. 
  • Skadegörelse eller dålig städning av lägenheten kommer att debiteras.

ATT BOKA LÄGENHETEN

Ni kan alltid kolla här i kalendern om lägenheten ser ut att vara ledig eller inte. Är den bokad på det datum ni önskar hyra kan ni be om att få stå som reserv. Maila bokningsansvarig om era önskemål på overnatta.blavalen@gmail.com

 Vid bokning ange alltid:

  • Namn
  •  Mobilnummer 
  •  Ert tresiffriga lägenhetsnummer
  •  Vilka datum som skall bokas (ex. 1-4 okt, vilket är 3 nätter)

OBS! Mailen kollas ca 2-3 ggr per vecka. Försöker du boka med kort varsel kan vi inte garantera att du hinner få en bekräftelse innan den tilltänkta bokningens startdatum.