/

 

 

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET 

I Nordostpassagen 55 finns en bokningsbar övernattningslägenhet som BRF Blåvalens medlemmar kan hyra för sina gäster. Den kan bokas tidigast 3 månader i förväg och för max 3 nätter i följd.

 I lägenheten finns möjlighet för upp till 8 personer att övernatta. Lägenheten har eget kök och badrum. Filtar, kuddar och täcken (både sommar- och vintertäcken) finns såväl som köksutrustning och porslin. Konceptet är att man hyr en inredd lägenhet där man själv får tillhandahålla med förbrukningsmateriel såsom toalettpapper, diskmedel, tvål och textilier i form av handdukar och sängkläder. 

KOSTNAD

Lägenheten kostar 350kr/natt (400kr from 1/2-22), inklusive parkeringsplats, att hyra. 

Den medlem som bokat kommer att debiteras via månadsavin och ansvarar för att städningen utförs korrekt. 

  •  Avbokning måste inkomma senast en vecka innan bokat datum. I annat fall blir man debiterad med 350 kr i avbokningsavgift, oavsett hur många nätter bokningen gäller.
  • Ej återlämnad nyckel debiteras för de nätter som lägenheten därmed inte är bokningsbar för andra medlemmar. 
  • Skadegörelse eller dålig städning av lägenheten kommer att debiteras.

ATT BOKA LÄGENHETEN

Ni kan alltid kolla här i kalendern om lägenheten ser ut att vara ledig eller inte. Är den bokad på det datum ni önskar hyra kan ni be om att få stå som reserv. Maila bokningsansvarig om era önskemål på overnatta.blavalen@gmail.com

 Vid bokning ange alltid:

  • Namn
  •  Mobilnummer 
  •  Ert tresiffriga lägenhetsnummer
  •  Vilka datum ni önskar boka (ex. 1-4 okt, vilket är 3 nätter)

OBS! Mailen kollas ca 2-3 ggr per vecka. Försöker du boka med kort varsel kan vi inte garantera att du hinner få en bekräftelse innan den tilltänkta bokningens startdatum.