/


 

 

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET 

Observera: bokningar för veckorna 28-32 måste göras senast vecka 27

I Nordostpassagen 55 finns nu en bokningsbar övernattningslägenhet, som BRF Blåvalens medlemmar kan hyra för sina gäster. Den kan bokas tidigast 3 månader i förväg, och för max 3 nätter i sträck.

Det finns möjlighet för 8 personer att övernatta i lägenheten; 2 pers i bäddsoffan och 6 pers i 2 våningssängar där 2 pers kan få plats i den undre sängen. Spis, köksutrustning, kyl, dusch och toalett finns i lägenheten. Täcken och kuddar finns, men inte lakan, handdukar, kökslinne eller toapapper. 

Lägenheten kostar 350:-/natt, inklusive parkeringsplats. Den medlem som bokat kommer att debiteras via månadsavin och ansvarar för att städningen utförs korrekt. Övrig information finns i lägenheten.

Titta först i kalendern om lägenheten är ledig det datum du är intresserad av; boka genom att maila till overnatta.blavalen@gmail.com OBS! Vi kollar mejlen 2-3 ggr per vecka; normalt svarar vi på din förfrågan inom 3 dgr. Försöker du boka med väldigt kort varsel, kan vi inte garantera att du hinner få en bekräftelse innan den tilltänkta bokningens startdatum.

Eventuell avbokning ska ske senast en vecka i förväg. Vid senare avbokning debiteras medlemmen en dygnshyra à 350:-, oavsett hur många dagar bokningen gäller.